Tänään oli matikan valtakunnallinen koe, ja huonosti meni :(

Enpä taida päästä läpi, laskin aivan omia laskujani... Jo itse kysymykset pistivät pääni sekaisin, jos tarkoituksena oli hämätä, se onnistui täydellisesti.

Whee~ Huomenna on tapahtuma 2+2=4. Se on tapahtuma kanniston lapsille ja esittelee harrastus toimintaa. Menen sinne näyttämään ukemeita pikkuisille piltti purkeille.

Toivottavasti siintä tulee kivaa~ Ai niin, meidän seuran junnut pääsi TV:seen. Poinzi ohjelmaan TV2:lle. So proud~

Nyt alkaa sitten 4 kyun havittelu ennen hakamaa! Tulossa on 3 kk harjoittelua niin että 4 kyun tekniikat tule korvista ulos ja unissanikin osaan tehdä nikyon. Nopeasti kun katson Aikidoliiton sivuilta, mitä 4 kyun tekniikoita tulee graduointiin, totean että aika suht. samanlaista kuin 5 kyu, ehkä hieman haastavampaa. Ainut asia mitä murehdin on kuinka saisin napakkuutta tekniikoihini... Ja toivon todella että saisin hieman paremman parin, koska nyt suoritin 5 kyun junnun kanssa, ja pelkäsin koko ajan että rikon hänet. Kun ajattelen viime graduointiani, rupeaa suututtamaan, koska tiedän että olisin voinnut tehdä tekniikat paljon paremmin, ellen olisi jännittänyt tilannetta...