HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!

Nyt on tullu pidettyä taukoa treeneistä kun on ollut räkätauti... Minua on kuulema kaivattu siellä, ja yllätti minut kerta heitolla. Nyt olen aivan liikuttunut vai pitäisikö pelätä?

Enään vähän yli vikko ja ahvenanmaan leiri voi alkaa, hieman pelottaapi koska tiedän että olen niin pieni siellä ja varmaan ainut jolla ei ole hakamaa, mutta otan tämän hyvänä kokemuksena. Lähtö on torstaina klo 3-4 aamulla salin pihalta pääsemme Sakun(nimi vaihdettu) kyydissä sinne. About klo 8 lähtee laiva kohti Ahvenanmaata ja matka kestääpi...ehkä 7 tuntia?

15 päivä on joku haastattelu Aikidosta ja Arttu, Saku (nimet ovat vaihdettu!!) ja minä menemme sinne kertomaan ja vastaamaan kysymyksiin. Cool~ Miksi ihmeessä aristelen niin hirveästi Aikidossa, leireillä ja kaikissa tapahtumissa? Ehkä se johtuu huonosta itsevarmuudestani? Miten sitä sitten voi parantaa? (Pitää katsoa Dr.Philiä!!)

Huomenna onpi haastattelu ja pääsykokeet jatko-opiskelu paikkaan. Haen Ravitsemus ja elintarvikelinjoille... APUA! Ei ole yhtään hajua mitä teen siellä pääsykokeissa, joku auttakaa??

Keskiviikkona lähden päiväksi viron risteilylle!~ Pitääpi ottaa paljon kuvia!