Hei~!

Enpä ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään tänne. Vuodatus alkakoon

Että 9lk. voi olla stressaavaa!! Kaiken maailman valtakunnalliset kokeet!! Viime viikolla oli ruotsin valtakunnallinen joka meni penkin alle, ainakin kuuntelu osuus koska radio rätisi niin pahasti!!

Tällä viikolla on Matematiikan valtakunnallinen! Huomenna!! pitäisi varmaan alkaa lukemaan~

Sitten on tällä viikolla vielä Terveystiedon koe, aivan tavallinen.

Ensi viikolla on Äidinkielen valtakunnallinen joka kestää 3 tuntia, ei jumalauta!! Sitten on Fysiikan normaali koe joka ilmoitettiin tänään, viikkoa ennen!! Aivan loistavaa!!

Lista ei ole vieläkään) loppunut tähän, vielä on ruotsin normaali koe ja uskonnon ja fysiikan esitelmän teko! Deadline on ensi viikolla... Eikö ihmiset enään ajattele että me ollaan vielä nuoria, eikä mitään koko päivä työläisiä!! Ihmetellään kun ihmisillä on hermoromahduksia ja masennusta. Hirveästi paineita ja tekemistä ja aikaa on niin vähän!

YESH!! viime viikon perjantaina tuli haastattelu kutsu jatko-opinto paikkaan!! Hain Ravitsemus ja elintarvike linjoille! Haastattelun jälkeen on noin 2 tunnin mittainen pääsykoe. Omalla kohdallani se voi venyä, koska hain kahteen linjaan ja molempiin kuuluu haastattelu ja pääsykokeet! Voi V*ttu jos se tarkoittaa että koko homma haastattelut + pääsykokeet kestää 6 tuntia, jos arvioidaan että haastattelu kestäisi tunnin per. linja. Toivotaan parasta.

Parempia uutisia! Viime viikon keskiviikkona oli Aikidossa graduointi!! Suoritin 5 kyu! YOSH!! Ottaa vaan päähän koska tiedän että olisin pystynyt parempaan, mutta jotenkin jännitys valtasi mielen ; (  Seuraavalla kerralla pitää pystyä parempaan! Ai niin pitää kannustaa Kaisaa, koska hänellä on graduointi tänä torstaina, kendossa. Hän suorittaa 6 kyu, NIIN pieni, mutta niin suuret tavoitteet! Tyttö rukan pitäisi ottaa askel kerrallaan ennen kuin alkaa juoksemaan!

Tällä viikolla on Kanniston koululla aikido näytös, keskiviikkona, pienille koululaisille~ Jännittää hieman, pakko myöntää. Pitäisi pistää pussi päähän, koska näytän aina niin hehkeältä aikidossa ja muutenkin siviilissä :'D Naama parturiin vaan!!

Gonna love Big bang and Epik high!! Musiikki makuni on vaihtunut aika radikaalisesti viime päivinä! Jos pitää hiphopista ja popista suosittelen kuuntelemaan Big Bangia ja Epik Highia~ Korean pop, ya know, yo!

~ 하루 하루