Kevät~ On niin julman petollista aikaa. Eilen oli aivan mahtava ilma joten minä, ja pari ystävääni olimme stadissa JPN päivillä, mutta viihdyimme sillä voin ½ tuntia.

JPN päivät oli suuri pettymys!! Niin löyhää, siellä ei oikeastaan ollut juurikaan mitään kiinnostavaa...Paitsi se budo-näytös mutta liput olivat menneet. Siksi päätimme tehdä jotain muuta.

Kävimme kiinalais-thaimaalaisessa ravintolassa syömässä, ja siellä oli yksi hyvän näköinen tarjoilija, erehdyin sanomaan kavereille että hän on ja nyt saan koko ajan kuulla siitä.  Kävimme läskeilyn jälkeen elokuvissa ja katsoimme marilyn & me leffan. Se oli ihan ok ajan vietto elokuva. Niin siitä keväästä, tämä julman petollinen aika, oli loistava sää ja totta kai minulla oli t-paita päällä ja ilman takkia kävelin pitkin katuja. Ja nyt olen terveempi kuin koskaan.  on kurkku kipiänä, niin että jopa mehu kirvelee kurkkua! *epätoivoinen äänähdys*

Ai niin! Nyt on sitten hiukset lyhyet! Ennen ne oli suht. pitkät mutta ensimmäistä kertaa elämässäni ne ovat lyhyet!! Tuntuu hirveän oudolta mutta samaan aikaan kivalta.

Tänään olisi harkat mutta en mene koska kurkkuni on tämmöisessä kunnossa ja pitää lukea ruotsinkokeisiin ja tehdä uskonnon työ eutanasiasta.

Kauhean vaikea aihe, koska tässä työssä pitää miettiä onko se oikein vai ei.